Yritys

Voxyhair-logo-musta

Voxyhair on kotimainen parturi-kampaamoketju, jonka liikkeitä löydät viideltä eri paikkakunnalta ympäri Suomen. Meillä korkealaatuinen parturi-kampaamopalvelu on avainasemassa, ja haluamme siksi tarjota asiakkaillemme täydellisen parturi-kampaamokokemuksen erinomaisella asiakaspalvelulla höystettynä.

Palvelemme asiakkaitamme pirteällä ja asiantuntevalla otteella sekä seuraamme silmä tarkkana alan alati muuttuvia trendejä! Liikkeissämme työskentelevät parturi-kampaajat ovat ammattitaitoisia, mikä takaa korkean teknisen osaamisen niin hiustenleikkuussa, värjäyksissä kuin mallinmuutoksissakin. Ylläpidämme parturi-kampaamomme korkeaa tasoa työntekijöidemme jatkuvalla kouluttamisella, sillä jatkuva kehitys ja jatkuvuus ovat meillä suuressa arvossa.

Parturi-kampaamo Voxyhairiin ovat tervetulleita niin naiset ja miehet kuin lapsetkin ikään katsomatta! Löydät kaikki hiustenkäsittelyyn liittyvät palvelut kätevästi saman katon alta. Parturi-kampaamoidemme myymälöistä löydät lisäksi laajan valikoiman huippulaadukkaita hiustenhoitotuotteita, joita käyttävät myös monet parturi-kampaamoiden ammattilaiset. Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

Tarjoamme parturi-kampaamopalveluiden lisäksi myös muita laadukkaita oheispalveluita, joihin voi tutustua tarkemmin Palvelut -osiossamme.

Tavoitteenamme on tarjota korkealaatuinen palvelukokonaisuus jokaisella käyntikerralla!

Katso kaikki Voxyhairin tarjoamat palvelut tai yhteystiedot.


Ajankohtaista

Voxyhair

Voxyhair on suomalainen parturi-kampaamo, jolla on monia korkealaatuisia liikkeitä ympäri Suomea. Parturi-kampaamo Voxyhair tarjoaa laadukkaita palveluita, kuten hiustenleikkuu ja hiusten värjäys sekä paljon muuta. Tervetuloa nauttimaan korkealaatuisesta palvelusta.

Voxyhair edelleen palvelee normaalisti Hyvinkäällä, Joensuussa, Jyväskylässä ja Riihimäellä.

Yhteydenotto:

[email protected]

Liikkeet

Sivukartta